Zingen bij Chr. Mannenkoor IJmuiden

Zingen bij Chr. Mannenkoor IJmuiden
Foto: Aangeleverd

Een enthousiaste dirigent, een vernieuwend en meer eigentijds repertoire, nieuwe jonge leden, kortom: het Chr. Mannenkoor IJmuiden is begonnen aan een nieuwe en veelbelovende periode in haar ruim 60 jarig bestaan.

Vanaf april 2015 is de heer Fred de Vries de nieuwe dirigent van het koor. Met aanstekelijk plezier en grote muzikale vaardigheid leidt hij de oefenavonden. Er wordt hard gewerkt en er is ruimte voor momenten van ontspanning.

Er zit ook weer groei in het ledental. In de afgelopen tijd hebben zich enkele jonge aspirant zangers gemeld, terwijl anderen belangstelling tonen. Al met al: dit is hét moment om de stap te zetten en eens langs te komen op een donderdagse oefenavond in de Petrazaal (onder de Petrakerk) in IJmuiden. Proef de ontspannen sfeer, beleef het enthousiasme van de dirigent en de zangers en, wie weet, zing zelf mee. De oefenavond begint om 20.00 uur. Het adres is: Spaarnestraat 8, IJmuiden.