Open Dag Dierenambulance

Open Dag Dierenambulance
Facebook / Dierenambulance Velsen

Meer willen weten over wat de Dierenambulance Velsen allemaal doet! Kom dan naar de Open Dag op zaterdag 18 juni. De medewerkers staan bezoekers tussen 12 en 17 uur graag te woord over wat het vervoer van zieke of gewonde dieren allemaal inhoudt.

Het programma van de Open Dag aan de Kromhoutstraat 54 biedt overigens nog veel meer. Zo zijn er op 18 juni roofvogels te bewonderen en is ook de kinderboerderij vertegenwoordigd. Uitleg over het Vogelhospitaal is dan eveneens voorhanden.

Sinds 1 december 1980 verzorgt de Dierenambulance Velsen eerste hulp en het vervoer niet alleen gewonde maar ook ontheemde dieren. Ook de registratie van vermiste en gevonden huisdieren, waarvan een collage op de website is opgenomen, wordt verzorgd. Het werk wordt gedaan door vrijwilligers. Wie een paar uurtjes in de week beschikbaar heeft kan zich melden. Kijk op: www.dierenambulancevelsen.nl