‘Unieke skelters voor basisscholen’

‘Unieke skelters voor basisscholen’

Leerlingen werktuigbouwkunde van de bedrijfsschool van Tata Steel bouwden in enkele maanden vier unieke skelters voor basisscholen. Ze werden niet alleen op het technisch vlak uitgedaagd. De bouwers waren volledig verantwoordelijk voor het managen van het project, van het leggen van de contacten met scholen en het vertalen van de klantenwensen in concrete ontwerpen tot en met het laten coaten van de skelters.

De komende weken gaan de leerlingen de skelters zelf op scholen in de regio afleveren. “Ze mogen trots zijn op het resultaat van hun inspanningen”, zo stelt Jeroen Klumper, manager van de Academy, de bedrijfsschool van Tata Steel. “Het zijn bijzonder fraaie, unieke skelters geworden, van een model met kiepbak tot een stoere variant met een shopperstuur. Probeer zo’n product maar eens in de speelgoedbranche te vinden. Onze leerlingen gaan met deze skelters ongetwijfeld voor veel speelplezier op schoolpleinen in de regio zorgen.”

Voor meer informatie over en inschrijven voor de opleidingen aan de bedrijfsschool van Tata Steel: www.tatasteeljobs.nl/leerlingen.