Overleg op sportpark Rooswijk

Overleg op sportpark Rooswijk
Foto Jaap Bakker

Er wordt druk gepraat op sportpark Rooswijk. Niet dat de vier verenigingen er niet sporten, maar er blijkt meer loos dan slechts de wijziging bij de voetballers van FC Velsenoord. Die gaan, zoals afgelopen week bekend werd, van de zondag naar de zaterdag. Dat plaatst HCV’90 voor de nodige problemen.

De handbalclub speelt namelijk op de zondag. Maandagavond was er een ledenvergadering bij tennisvereniging De Gieteling, waar naar verluidt gesproken werd over oplossingen. Morgenavond staat er bij de softbalvereniging een besloten ledenvergadering op het programma.

Drie sportverenigingen (handbal, softbal en voetbal) maken deel uit van de Stichting Exploitatie Sportpark Rooswijk. Deze drie clubs delen de accommodatie, waar kantine en kleedkamers in ondergebracht zijn. Het sportpark in Velsen-Noord werd in 2013 volledig gerenoveerd.