Nieuws uit de IJmond: Maandag

Nieuws uit de IJmond: Maandag
Foto: Mediapartner 251TV

Vleermuizenkasten in Heemskerk

De huurwoningen op de Simon van Haerlemstraat in Heemskerk worden binnenkort gesloopt. Na onderzoek bleek er een kolonie vleermuizen aanwezig te zijn. Vanwege de regelgeving is het nodig om nieuwe woonruimte te verzorgen, diverse inwoners van Heemskerk hebben zich opgegeven om een vleermuizenkast bij hun woning te plaatsen.


Van Chevy naar koffiecar

Vader Rens en zoon Branden Roossen boude een oude Chevy om naar een heuse koffiekar.


Talenten uurtje op het Kompas

Op basisschool het Kompas in Beverwijk werken kinderen aan hun talenten. Tijdens het talenten uurtje presenteren de kinderen hun activiteiten waaraan ze gewerkt hebben, van zang en dans tot een heuse fototentoonstelling.