Beste mbo-school van Nederland

Beste mbo-school van Nederland

De bedrijfsschool van Tata Steel is de best gewaardeerde mbo-instelling van Nederland. Dit blijkt uit de JOB Monitor, een tweejaarlijks onderzoek onder mbo-studenten. Leerlingen en cursisten die een beroepsopleiding aan de Academy van Tata Steel volgen beoordelen de kwaliteit van het onderwijs met een 8.

Jaarlijks starten honderd jongeren aan werktuigbouwkunde, procestechniek of elektrotechniek. De Tata Steel school biedt landelijk erkende technische opleidingen. Ze zijn voor iedereen met een vmbo-diploma of een overgangsbewijs havo3-havo4. De twee- en vierjarige opleidingen van Tata Steel bestaan uit een combinatie van werken en leren.

Tata Steel betaalt de opleiding volledig en de leerlingen ontvangen vanaf de eerste dag een salaris. Het opdoen van veel concrete praktijkervaring, de persoonlijke begeleiding van docenten en mentoren en de doorgroeimogelijkheden spreken aan. Meer informatie: www.tatasteeljobs.nl/leerlingen.