Extra: Masterclass geluk

Extra: Masterclass geluk

De theatergids voor het nieuwe seizoen is nog maar net uit, of de Stadsschouwburg Velsen komt met een bijboeking. Het gaat om de datum woensdag 26 april 2017. Dan krijgt ‘de Masterclass geluk’ van cabaretier Guido Weijers alle aandacht. De kaartverkoop start donderdag.

Iedereen die wat filosofische quotes op facebook kwakt, noemt zich personal coach. Mensen vluchten wanhopig in mindfulness of meditatie en luisteren naar klankschalen of andere ‘vegetarische muziek’. Naast al het zweverige gedoe, zijn er wetenschappelijke onderzoeken en feiten over ‘wat mensen gelukkig maakt’ en ‘hoe je geluk kunt beïnvloeden’.

Weijers volgde zelf masterclasses over geluk aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over ‘The Pursuit of Happines’ en deed onderzoek naar het ‘Bruto Nationaal Geluk’. In een kleine twee uur komen tips en tricks voorbij die een weg vrijmaken naar maximaal geluk. Reserveren: www.stadsschouwburgvelsen.nl of bel 0255 – 515789