Nieuws uit de IJmond: Maandag

Nieuws uit de IJmond: Maandag
Foto: Mediapartner 251TV

Vrijdagavondsoos organiseert sponsorzwemactie

De vrijwilligers van de ‘vrijdagavondsoos’ gaan zwemmen voor een sponsoractie. De vrijdagavondsoos is bedoeld voor mensen met een verstandelijke en soms ook een lichamelijke beperking. De soos is elke vrijdagavond in het Spectrum in Heemskerk. De zwemactie wordt gehouden op 10 juni.


Zomerklaverjasdag in het Spectrum

Elke maandagmiddag, tot 11 juli 2016, is er in het Spectrum een zomerklaverjasdag.


KEK-expositie ”Bijzondere Poppenhuizen”

In het Kennemer Theater in Beverwijk is van 3 mei tot en met 13 juni 2016 een bijzonder expositie te zien, namelijk poppenhuizen. Jaap Velserboer, kunstenaar en curator uit Assendelft, zelf altijd geïntrigeerd door maquettes en modelbouw, vroeg aan twaalf kunstenaars uit het land om hun eigen versie van het poppenhuis te maken, en stelde hiermee de nieuwe KEK-expositie samen.