Tata haalt 7.585 euro op voor KWF

Tata haalt 7.585 euro op voor KWF
Foto: TATA Steel

Medewerkers van Tata Steel hebben dit jaar 7.585 euro ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. Hans van den Berg, directeur van Tata Steel in IJmuiden, overhandigde vanochtend de cheque met dit bedrag aan Willemijn van den Berg van KWF Kankerbestrijding.

Jaarlijks organiseren medewerkers van Tata-bedrijven op 3 maart wereldwijd acties voor goede doelen. Dit in het kader van Founder’s Day, de geboortedag van oprichter Jamsetji Nusserwanji Tata (1839). Hij stond aan de basis van het concern, maar was ook een pionier op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

In IJmuiden organiseerden medewerkers dit jaar een breed spectrum aan activiteiten, van een Indian food corner en een boekenmarkt tot een knipbeurt bij de kapper en een Aikido clinic.

Op de foto overhandigt directeur Van den Berg van Tata Steel in IJmuiden de cheque aan Willemijn van den Berg van KWF Kankerbestrijding.