Bibliotheek Velsen zoekt vrijwilligers

Bibliotheek Velsen zoekt vrijwilligers
Foto: Bibliotheek Velsen

Bibliotheek Velsen is op zoek naar vrijwilligers die kunnen ondersteunen in de vestiging in Velserbroek en bij de cursus ‘Werken met de e-overheid’.

Voor Bibliotheek Velserbroek wordt gezocht naar een vrijwillige gastvrouw of -heer die bezoekers ontvangt tijdens de self-service uren. De gastvrouw of -heer is aanwezig op de doordeweekse ochtenden om bezoekers te begroeten en klanten met vragen te woord te staan.

Ook wordt er gezocht naar vrijwillige docenten die de mogelijk hebben om te helpen met de cursus ‘Werken met de e-overheid’ van Digisterker in de vestiging in IJmuiden. De docent leert deelnemers werken met de digitale overheid en persoonlijke omgevingen als MijnOverheid en werk.nl. Meer informatie op www.bibliotheekvelsen.nl