Nieuw watertappunt in Spaarnwoude

Nieuw watertappunt in Spaarnwoude
Foto: PWN

PWN en de ANWB onthullen aanstaande maandag, tweede pinksterdag, een gezamenlijk drinkwatertappunt. Dit tappunt staat bij Informatieboerderij Zorgvrij in Recreatiegebied Spaarnwoude en is het eerste in een reeks gezamenlijke tappunten van PWN en de ANWB.

De locatie van het tappunt is Informatieboerderij Zorgvrij in het recreatiegebied Spaarnwoude. Iedereen is van harte welkom om aanwezig te zijn bij de feestelijke opening. Grote en kleine watertappers die op Tweede Pinksterdag na de opening om 14:00 uur bij de boerderij langskomen, krijgen, zolang de voorraad strekt, een hervulbare waterfles aangeboden door PWN.

De watertap staat van ongeveer maart tot en met november bij de fietsenstalling van Boerderij Zorgvrij. In de vorstperiode haalt PWN de tappunten weg, controleert ze en slaat ze op tot de volgende lente.