Avond4daagse start bij sporthal

Avond4daagse start bij sporthal
RTV Seaport / Ron Pichel

Het Smash Café in de sporthal aan de Eenhoornstraat 2-E in IJmuiden is dit jaar de startlocatie voor de Avondvierdaagse. Inschrijven kan al. De Avondvierdaagse in Velsen wordt gelopen van maandag 6 tot en met donderdag 9 juni. De start is op een andere locatie in verband met de renovatie van de Lange Nieuwstraat.

Er is sprake van een nieuwe naam. Als gevolg van de fusie van de NHWB en de KNBLO luidt deze voortaan ‘ KWBN’. De fusie levert ook een ander beleid op. Het betekent dat de kosten voor de organisatie zelf zijn. “Gevolg is dat de prijs ietsje omhoog is gegaan”, aldus het secretariaat. Leden betalen nu op vertoon van hun lidmaatschapskaart € 5 en niet-leden €6.

Inschrijven kan bij de volgende adressen: mevrouw Boot Gijzenveltplantsoen 135 (tel: 0255 510085) of mevrouw Koster Eenhoornstraat 95 (tel: 0255 530640). Of bij speeltuin de Veilige Haven Heerenduunweg 6a tijdens opening uren en bij mevrouw Vis J.T. Cremerlaan 10 Santpoort-Noord.
De organisatie is dringend op zoek naar enthousiaste verkeersregelaars. Wie mee wil helpen om de wandelaars veilig te laten oversteken kan zich melden u zich bij
H. Koster tel: 0255 530640. “Er moet wel een korte verkeerscursus gedaan worden via de computer”, aldus het secretariaat van de Avondvierdaagse.