“LEFF” in tent Oranjeverening Santpoort

“LEFF” in tent Oranjeverening Santpoort

Coverband LEFF speelt woensdag 27 april van 16.00 uur tot 20.00 uur op het podium in de feesttent op het landje van Scholz in de Vlugthovenstraat Santpoort.

LEFF is een 6-koppige coverband uit Velsen-Haarlem. De band wordt gevormd door Monique (zang), Frans (drums), Mark (gitaar-zang) Erik (Bas) Ed (toetsen en gitaar) en Willem (saxofoon/fluit). LEFF is ontstaan in 2006. LEFF bestaat dit jaar 10 jaar. De afgelopen 10 jaar heeft LEFF een reputatie opgebouwd binnen en buiten Noord Holland met een zeer uitgebreid repertoire.

Stevige, opzwepende, swingende en feest nummers wisselen elkaar daarbij in hoog tempo af. De band is tussen de optredens door altijd bezig met het uitbreiden van het repertoire waarbij de breedte van het muzikale spectrum steeds meer wordt verkend.

Op woensdag 27 april bent u van harte welkom in de feesttent op het landje van Scholz in de Vlugthovenstraat Santpoort. Toegang is gratis en neem gerust je vrienden gezellig mee!