Tissoudali beste speler Jupiler League

Tarik Tissoudali is uitgeroepen tot beste speler van de derde periode in de Jupiler League. De aanvaller van Telstar ontvangt voorafgaand aan FC Eindhoven – Telstar een Bronzen Stier. Periodekampioen FC Eindhoven krijgt twee Bronzen Stieren uitgereikt, coach Mitchell van der Gaag ontvangt de prijs voor beste trainer en Jinty Caenepeel is beste talent van de periode. Ralf Seuntjens (VVV-Venlo) wint voor de tweede keer dit seizoen de prijs voor topscorer van de periode.

Tissoudali (22) geldt dit seizoen als de revelatie van Telstar. Mede door zijn 13 treffers zijn De Witte Leeuwen volop in de race voor het behalen van de Jupiler Play-Offs. Hij werd zowel door de aanvoerders en trainers in de Jupiler League als het publiek verkozen tot beste speler van de afgelopen periode. Daarmee liet hij Ralf Seuntjens (VVV-Venlo), Paco van Moorsel (Sparta Rotterdam) en Jinty Caenepeel (FC Eindhoven) achter zich. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Eindhoven ontvangt de jonge aanvaller de prijs uit handen van Martin de Boer, Marketingdirecteur van Corendon. De gehele derde periode heeft, in samenwerking met de divisiepartners Corendon, Southfields en Tour du ALS, in het teken gestaan van de ziekte ALS.