Snel op de hoogte dankzij IJmond App

Snel op de hoogte dankzij IJmond App

Snel op de hoogte zijn van belangrijke zaken uit je eigen buurt. Dat is de basisgedachte bij de nieuwe IJmond App. Geen app die gedownload en geïnstalleerd moet worden, maar gewoon een tekstbericht via het populaire platform WhatsApp.

Zo eenvoudig als het klinkt, zo eenvoudig is het ook. Iedereen kan zich nu aanmelden voor deze gratis berichtendienst. Berichten over de Velsertunnel, aankondigingen van grote evenementen en ‘breaking news’ kunnen op deze manier snel worden gecommuniceerd.

Bewoners van de IJmond kunnen zich aanmelden door een WhatsApp bericht te sturen naar nummer 06 251 60 500 met in het bericht hun woonplaats. Het is overigens ook mogelijk om berichten uit de overige plaatsen in de IJmond te ontvangen, door die te vermelden in het bericht. Deelnemers ontvangen maximaal twee berichten per dag. Inmiddels is IJmond App ook op Facebook en op de eigen website www.ijmondapp.nl te vinden.