Nieuwe inkoopacties zonnepanelen

Nieuwe inkoopacties zonnepanelen

Lokale duurzame energiecoöperatie Energiek Velsen is twee nieuwe inkoopacties gestart in vervolg op eerdere inkoopacties. Eerder organiseerde Energiek Velsen vijf succesvolle inkoopacties van plaatsing van zonnepanelen en spouwmuurisolatie voor particuliere woningen.

In het kader van de missie van de coöperatie om samen Velsen duurzaam te maken en het succes van de eerdere acties, staan de nieuwe inkoopacties ook nu in het teken hiervan. Er worden medio maart diverse informatieavonden georganiseerd. Exacte data staan op www.energiekvelsen.nl. Vanuit de gedachte dat je duurzaam samen doet, ondersteunt de gemeente Velsen een deel van de communicatie en valt er in diverse buurten in de komende weken een informatieflyer op de deurmat. De Omgevingsdienst IJmond is aanwezig op de informatieavonden om de subsidiemogelijkheden toe te lichten en het effect van isolatiemaatregelen te laten zien middels infraroodcamera’s. Bezoekers op de avonden maken kans op het kosteloos laten maken van infrarood foto’s van hun eigen woning.