Medewerkers Tata zamelen geld in voor KWF

Medewerkers Tata zamelen geld in voor KWF

Medewerkers van Tata Steel in IJmuiden organiseren op 3 maart activiteiten om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Dat gebeurt in het kader van Founder’s Day. Wereldwijd zamelen medewerkers van alle Tata Group bedrijven dan geld in voor goede doelen. Daarmee herdenken ze de geboortedag (3 maart 1839) van de oprichter van het Tata concern, Jamsetji Nusserwanji Tata. Hij beschouwde de lokale gemeenschap als de bestaansreden van het bedrijf en was een voorloper op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Medewerkers van Tata Steel in IJmuiden bieden collega’s onder meer yogalessen, gitaarclinics en een kappersbehandeling aan. En speciaal voor Founder’s Day hebben een aantal grootmeesters van het Tata Steel Chess Tournament, waaronder wereldkampioen Magnus Carlsen, Anish Giri en Hou Yifan, foto’s gesigneerd.