Boudewijn de Groot in Stadsschouwburg Velsen

Boudewijn de Groot in Stadsschouwburg Velsen
FOTO : RTV Seaport / Ron Pichel

Dat hij na al die andere onvergetelijk geworden liederen die wij allemaal kennen, zijn publiek zó blij kan maken en zó kan verrassen met een nieuw album vol nieuw repertoire betekent heel veel voor Boudewijn de Groot. Zóveel dat hij geen nee kon zeggen op de grote vraag vanuit de fans om met dat nieuwe repertoire een kleine tour te maken.
Zaterdag speelde hij dan ook met zijn theaterconcert ‘Achter Glas’ in Velsen, samen met medemuzikanten Marcel (zijn oudste zoon) op gitaar, Nick Bult op toetsen en Wilbrand Meischke op bas. De goed gevulde Schouwburg genoot van o.a mooie nieuwe nummers over het Indische verleden van zijn ouders en ‘Ik speel gitaar’ van Jan Rot met Marcel in de hoofdrol op gitaar. Verder een fraaie uitvoering van ‘Kinderballade’ met tekst van Gerrit Komrij en natuurlijk klassiekers ‘Wonderkind van vijftig’ en ‘Tip van de Sluier’ van Lennaert Nijgh ontbraken niet. Hoewel de grote hits ontbraken genoot de goed gevulde Velsense Schouwburg van Boudewijns nieuwe repertoire.

[gss type=”slideshow” ids=”14448,14447,14450,14449″]