Gulviswedstrijd

In samenwerking met Rijkswaterstaat en de Gemeente Velsen organiseert de Gullen Meppers Gilde Noordpier een hengelsportevenement op zaterdag 27 februari  op de Noordpier. Op deze dag zal naast de gulviswedstrijd (kabeljauw) ook aandacht worden geschonken aan het (zwerf)afval op onze pieren en stranden. Het evenement zal onder winterse omstandigheden plaatsvinden, dat past uitstekend bij het thema Ijmuiden Rauw aan Zee. Het startsein voor de viswedstrijd wordt gegeven door wethouder Annette Baerveldt. Rond 15:00 uur start het evenement en het eindigt om 21:00 uur, waarna rond 22:00 uur de prijsuitreiking zal plaatsvinden in restaurant Sea You. Mogelijk zal Piet Paulusma het weer presenteren vanaf de locatie. Meer informatie en inschrijvingen op  facebookpagina: https://www.facebook.com/Gullenmeppers/