Manito & Mónica, vlammende flamenco

De gipsy flamenco gitarist Manito is een al jarenlang terugkerende en graag geziene gast in ‘t Mosterdzaadje. Op vrijdag 26 februari om 20.00 uur verzorgt hij samen met de Spaanse zangeres Monica Coronado een gepassioneerd concert met Spaanstalige liederen uit Spanje en Zuid-Amerika. Teksten gaan over het leven van altijd onderweg zijn. Wat ze op de planken brengen is een en al vuur! Met heldere stem zingt Monica haar verhalen, die ze heeft verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant. Liefde, strijd, maar ook onbegrip worden in een warme deken gewikkeld. Manito, zijn naam verwijst naar de gitaarlegende ‘Manitas de Plata’ speelt naar eigen zeggen ‘hoe de sterren staan en de wind waait’. Zijn gitaar is het verlengstuk van zijn ziel. Locatie: Kerkweg 29 Santpoort-Noord. Een half uur voor aanvang is de zaal open. De toegang is gratis, maar een bijdrage in de onkosten wordt zeer op prijs gesteld.