Voorjaarsactiviteiten op Zorgvrij

Voorjaarsactiviteiten op Zorgvrij
Foto: RTV Seaport / Recreatieschap Spaarnwoude

Tijdens de voorjaarsvakantie kunnen kinderen op informatieboerderij Zorgvrij in recreatiegebied Spaarnwoude naar hartenlust spelen en knutselen.

Kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 12 jaar kunnen een voorjaarspotje maken. Het potje wordt gemaakt met narcisjes en takjes en veertjes. Of ze kunnen een speurtocht langs de dieren op de boerderij maken, dan komen ze langs de konijnen, kippen, koeien en natuurlijk de varkens. Deze speurtocht is voor kinderen vanaf 7 jaar. Voor de kleinere bezoekers is er de tentoonstelling ‘de toverboerderij’. Met een toverstokje vertellen de dieren hun eigen verhaal. Voor de activiteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Of kom gewoon even langs om naar de pasgeboren lammetjes en kuikentjes te kijken.

Kijk voor meer informatie op de website www.spaarnwoude.nl of op de facebookpagina van informatieboerderij Zorgvrij. Bellen kan natuurlijk ook: 023-5202828.