Verenigingsmarkt Kennemerlaan Leeft!

Verenigingsmarkt Kennemerlaan Leeft!

Ieder jaar wordt het drukker en leuker op het grootste maatschappelijke Zomerfestival in de gemeente Velsen. Dit jaar groeit een evenement met een nieuw onderdeel: de Verenigingsmarkt op vrijdag 22 juli 2016 van 17.00 uur tot 20.00 uur.

Verenigingen krijgen via deze markt de kans om vanuit een gratis beschikbaar gestelde kraam of grondplek hun vereniging onder de aandacht van de bezoekers te brengen. Dit is op deze manier niet alleen een prima moment om meer leden en vrijwilligers te werven, het is ook mogelijk om via demonstraties uw vereniging nog meer en extra te promoten.

Uiteraard zal je vereniging niet alleen offline, maar ook online onder de aandacht brengen. Dit gebeurt onderander via de website en onze Facebook pagina van de organisatie.

Inschrijven en extra informatie kan via www.dekennemerlaanleeft.nl