José van Waveren

Ooit begon de chansons-zangeres José van Waveren haar muzikale carrière in ‘t Mosterdzaadje.  Nu is haar ster is rijzende met optredens in het hele land en een steeds groter groeiende fanclub. Haar nieuwe CD  ‘Melancolie’ wordt op de radio gedraaid en krijgt mooie recensies. Op vrijdag 19 februari om 20.00 uur presenteert chansonnière José van Waveren haar nieuwe cd ‘Melancolie’ waarop bekende en minder bekende chansons te horen zijn. Deze IJmuidense ster van het Franse lied zingt chansons van o.a. Charles Aznavour, Jacques Brel, Yves Duteil en Serge Reggiani. En niet de minste haar eigen geschreven werk. Samen met de pianist Jean-Baptiste Milon en de contrabassist Andy Valkenburg wordt er een onvergetelijke avond van het Franse lied neergezet. locatie: Kerkweg 29 Santpoort-Noord. Een half uur voor aanvang is de zaal open. De toegang is gratis, maar een bijdrage in de onkosten wordt zeer op prijs gesteld.