WVIJ deelt 36 zwemdiploma’s uit

WVIJ deelt 36 zwemdiploma’s uit
Watervrienden IJmuiden

Op zaterdag 30 januari hebben 36 kinderen van Watervrienden IJmuiden afgezwommen voor hun A, B of C-diploma. Onder toeziend oog van ouders en andere familie op een werkelijk bomvolle tribune lieten zij hun verworven vaardigheden zien. En met goed gevolg: “alle kinderen zijn geslaagd”, vertelde de controleur van de NPZ-NRZ na afloop.

Karien Zuidam heette de kinderen welkom en praatte de onderdelen van het afzwemmen vaardig aan elkaar, terwijl de vele vrijwilligers alles in goede banen leidden. Lesgever Sonja Mol is tevreden met het verloop van de middag: “Het was een waar feest, we hebben weer vele mooie zwemslagen gezien. Natuurlijk zijn er altijd verbeterpuntjes, die we mee gaan nemen zodat het volgend diploma nóg beter gaat!”