Aangepast Sporten in een nieuw jasje

Aangepast Sporten in een nieuw jasje
Foto: www.aangepastsporten.info

De afgelopen maanden is er door Sportservice Noord-Holland en SportSupport Kennemerland hard gewerkt aan een vernieuwde website en uitstraling. De website is bedoeld om mensen te informeren over het aangepast sporten in de regio. Ook bevat de website een sportzoeker waarop alle verenigingen met een aangepast sportaanbod te vinden zijn. De vernieuwde website met alle verenigingen met een aangepast sportaanbod is vanaf nu te bekijken op www.aangepastsporten.info.

Aangepast sporten is bedoeld voor mensen met een beperking, die niet met een reguliere vereniging mee kunnen komen. Op de oude website stond ook al veel informatie over het aangepast sporten, inclusief alle verenigingen met een sportaanbod voor mensen met een beperking in een groot deel van Noord-Holland en Utrecht.