Telstar verliest oefenwedstrijd van Heerenveen

Telstar verliest oefenwedstrijd van Heerenveen
FOTO : RTV Seaport / Ron Pichel

SC Heerenveen had zaterdagmiddag weinig moeite met SC Telstar. De eerste twintig minuten ging de wedstrijd gelijk op en dacht Telstar zelfs op voorsprong te komen. Na een prachtige actie van Mohammed Ajnane, scoorde Tarik Tissoudali, maar de goal werd afgekeurd. Na de openingstreffer kwam Heerenveen al snel op 0-2, door een eigen doelpunt van Edo Knol. Nog voor rust kwam de ploeg van Foppe de Haan, op een 0-3 voorsprong. De Friese club bepaalde op het kunstgras in Velsen in de tweede helft de eindstand met tien man op 0-4.

“Het was een terechte uitslag. Wij hebben een goed trainingskamp gehad en daar heb ik in de eerste helft wel wat mooie dingen van gezien, maar het niveauverschil was te groot”, was het commentaar van Telstar-trainer Michel Vonk na afloop. 

[gss type=”slideshow” ids=”13671,13672,13669,13670,13673,13668″]