Open dag bedrijfsschool Tata Steel

Open dag bedrijfsschool Tata Steel
Tata Steel Academy

De Academy, de bedrijfsschool van Tata Steel in IJmuiden, organiseert op dinsdag 19 januaride Academy, een open dag voor jongeren die kiezen voor een boeiende loopbaan in de techniek. Van 16.00 tot 20.30 uur is er een gevarieerd programma met onderander, workshops en een rondleiding in een van de fabrieken of bij de Technische Dienst.

Tijdens de open dag geven leerlingen, praktijkbegeleiders en docenten van de Academy van Tata Steel uitleg over de opleidingen en zijn er diverse activiteiten waarbij de bezoekers zelf hun techniekkennis in praktijk kunnen brengen. Je kunt ook een kijkje nemen bij de Technische Dienst van Tata Steel of in een van de vele fabrieken. Een geldig identiteitsbewijs is daarvoor verplicht en er geldt een minimumleeftijd van 14 jaar.

Locatie open dag: Academy van Tata Steel, Rooswijkweg 61 in Velsen-Noord.
Voor meer informatie over en inschrijven voor de opleidingen: www.tatasteeljobs.nl/leerlingen.