‘De Kist’ bij Voetbalverzamelaarsbeurs

‘De Kist’ bij Voetbalverzamelaarsbeurs
FOTO : RTV Seaport / Ron Pichel

Er was zaterdag weer van alles op te vinden op voetbalgebied bij de derde Voetbalverzamelaarsbeurs in het Telstar stadion, van 1925 tot heden, uit binnen- en buitenland lagen er onder andere vaantjes, speldjes, pins, boeken, karikaturen, foto’s, sigarenbandjes, suikerzakjes, LP’s, sleutelhangers, gesigneerde items, plaatjes en entreebewijzen.

Simon Kistemaker was zaterdag te gast in het stadion van Telstar. De vermaarde oud-trainer van ADO’20 en de Velsense profclub werd geïnterviewd over zijn trainerscarriere door journalist David Endt. ‘De Kist’ vertelde onder andere over het boek dat Yoeri van der Busken over zijn leven in de voetbalwereld gemaakt heeft.
De biografie over Kistemaker verschijnt dit voorjaar.

[gss type=”slideshow” ids=”13663,13664,13662,13665,13661,13660,13659″]