Man schiet zichzelf neer met kruisboog

Een man uit Velsen-Noord heeft maandagavond door de Van Nidekstraat gelopen en zichzelf met een kruisboog in zijn borst geschoten. In zijn woning troffen agenten een zwaargewonde vrouw (49) aan. Dat meldt mediapartner RTV NH.

Toen de politie de man wilde arresteren, vluchtte hij zijn huis in. Daar schoot hij zichzelf met de kruisboog in de borst.  Zijn situatie is op dit moment stabiel. Met de vrouw gaat het minder goed. “Haar situatie is zorgwekkend”, meldt een politiewoordvoerder. In de loop van de avond is de man in het ziekenhuis aangehouden.

De eerste onderzoeksresultaten wijzen erop dat de man mogelijk verantwoordelijk is voor het toebrengen van letsel bij de vrouw. In het verhoor moet duidelijk worden wat de relatie is tussen beide personen.