Nominaties IJmond Duurzaam Award bekend

Nominaties IJmond Duurzaam Award bekend
FOTO: Omgevingsdienst IJmond

De genomineerden voor de IJmond Duurzaam Award zijn bekend. Dit jaar strijden drie bedrijven om de award: Daalimpex uit Velsen, Holland & Barrett uit Beverwijk en VOF Rodenburghoeve uit Uitgeest.

De IJmond Duurzaam Award wordt op dinsdag 17 november voor de derde maal uitgereikt aan het bedrijf dat bewust bezig is met duurzaam ondernemen. Denk daarbij aan energiebesparende maatregelen, afvalscheiding en maatschappelijke betrokkenheid.

Een deskundige jury bepaalt welk bedrijf met de IJmond Duurzaam Award naar huis gaat. De jury bestaat uit Tim De Rudder, bestuursvoorzitter Omgevingsdienst IJmond, Machiel van Westerhoven, directeur RIGO verffabriek en winnaar van de IJmond Duurzaam Award 2014 en Bert Pannekeet, directeur Omgevingsdienst IJmond.

Naast de IJmond Duurzaam Award, worden ook de IJmond Werkt! Award en de IJmond Onderneemt Award uitgereikt.