Havenfestival zoekt beste wokker

Havenfestival zoekt beste wokker

MASTERCHEF jureert kookbattle in IJmuiden

Hou je van koken en keer jij je hand niet om voor een lekker portie seafood uit de wok?
Zaterdag 30 augustus 2014 staat Bart van Berkel Masterchef Holland 2014 van 13.00 – 14.00 uur op het culinair plein op het havenfestival IJmuiden en daagt bezoekers uit deel te nemen aan de “Seafood kookbattle”. Tijdens Masterchef Holland 2014 was Bart dolgelukkig als hij een kookopdracht met vissoorten kreeg. “Ik ben opgegroeid met de hengel in mijn hand en ik hou van de lichte en zilte smaken van vis en schelpdieren, het inspireert mij tot koken”.
Vanuit een mobiele keuken van Fish & Seafood Waasdorp gaan drie kandidaten om de beurt 15 minuten tegen elkaar strijden om met verse vis en groenten een spectaculaire wok gerecht te maken. De jury zal bestaan uit Bart van Berkel (Winnaar van Masterchef 2014) en Roel Huisman (voorzitter van MKB IJmond) en Tom Huizinga, kok restaurant IJmond.

Drie kandidaten mogen tijdens de de “Seafood Wok Battle”op het Havenfestival IJmuiden tegen elkaar strijden om het lekkerste wokgerecht te bereiden in slechts 15 minuten!

Aanmelden voor de battle en info opvragen kan via www.facebook.com/bartmasterchef of door een email te sturen naar info@havenfestivalijmuiden.nl