Lucas trapt af voor KWF collecteweek

Lucas trapt af voor KWF collecteweek
Foto: RTV Seaport / Ron Pichel

Voorafgaand de wedstrijd Telstar – Almere City heeft de jonge ex-kankerpatiënt Lucas de Leeuw vrijdagavond 29 augustus samen met drie Telstar spelers symbolisch de ‘aftrap’ gegeven voor de KWF-collecteweek in Velsen. De zestienjarige Lucas kreeg onlangs te horen dat hij schoon is van kanker en werd met zijn vrienden uitgenodigd om aanwezig te zijn tijdens de voetbalwedstrijd.

Op maandag 1 september zetten 100.000 vrijwilligers zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Want onderzoek helpt. Elke euro die opgehaald wordt, draagt bij aan de missie: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Help daarom mee en geef tijdens de collecteweek. De collectant van KWF Kankerbestrijding komt in de week van maandag 1 t/ m 6 september bij u aan de deur. Elke collectant kan zich legitimeren en is te herkennen aan het rood-wit-blauwe logo met de krab en aan het Keurmerk van het Centraal Bureau Fondsenwerving.

Wie de collectant mist, kan op de volgende manieren toch een bijdrage leveren:

–       Sms ‘gift’ naar 4333 en investeer eenmalig 2 euro

–       Doneer online via kwf.nl/doneren

–       Doe een eenmalige donatie via de machtigingskaart, die de collectant achterlaat als u niet thuis bent

–       Doneer via Facebook: collectebus.kwf.nl

Deze slideshow vereist JavaScript.