Winkeliers MKB bijeenkomst

Winkeliers MKB bijeenkomst
MKB IJmond

MKB-IJmond organiseert op 1 september in het Ondernemerscafé van de Rabobank IJmond te Velserbroek vanaf 19.00 uur een unieke presentatie voor winkeliers i.s.m. Gert Dobbenberg en Simon Westra -beide zelfstandig ondernemers- en gelieerd aan WSI.

WSI is de grootste Internet Consultancy Services ter wereld voor het MKB. Dobbenberg en Westra bieden verschillende oplossingen voor diverse marktsegmenten en hebben gezamenlijk een uniek concept ontwikkeld voor winkeliers en met name voor de vitalisering van winkelgebieden.
Het doel van deze avond is winkeliers te kunnen laten zien waarmee zij de ondernemende detaillisten nieuwe groeimogelijkheden willen geven. De organisatoren zijn er stellig van overtuigd dat detaillisten aangenaam verrast zult zijn van de kracht van dit concept. Effectieve Internet Marketing is een onmisbaar onderdeel geworden voor de groei van organisaties in praktisch elke branche en zeker binnen de detailhandel!

Aanmelden:
Bent u winkelier en wilt u nieuwe mogelijkheden onderzoeken om uw omzet te vergroten? Meldt u zich dan nu direct aan via info@mkb-ijmond.nl ovv WSI presentatie en vermeld het aantal personen waarmee u aanwezig zal zijn + email adres. Er is een maximaal aantal deelnemers voor deze unieke presentatie dus wees er snel bij!