1200 Facebook-likes voor ‘kassaman’ Carlo

1200 Facebook-likes voor ‘kassaman’ Carlo
Gisteravond tikte de foto van Carlo net de 1200 likes aan.

Een doodnormale foto van Albert Heijn-medewerker Carlo heeft in één dag meer dan 1200 likes op Facebook gekregen.

Gisteravond tikte de foto van Carlo net de 1200 likes aan.
Gisteravond tikte de foto van Carlo net de 1200 likes aan.

Waarom? Friso Huizinga maakte gisteren tijdens het boodschappen doen in de Albert Heijn aan het Dudokplein in IJmuiden een foto van deze kassaman en plaatste deze op de populaire Facebookpagina ‘Je bent IJmuidenaar als..‘. Bij het plaatsen van de foto riep hij op om zo veel mogelijk keer op ‘vind ik leuk’ te drukken voor deze kassamedewerker.

En dat lukte. Binnen 10 uur stond de teller al over de 1200 likes. Ook werd er veel gereageerd.

Zo schrijft Annemiek: “Ik vind je vriendelijk en vakbekwaam sta graag bij je in de rij.” Michel denkt zelfs dat het bekende gezicht van de Albert Heijn-reclames zijn spullen kan pakken. “Ik denk dat we de nieuwe albert hein reclame man gevonden hebben ….ik zeg 1000 stemmen meer,” schrijft hij op Facebook.

Onze eigen Mark Moreels heeft zelfs nauwelijks woorden voor de klantvriendelijkheid van Carlo. “ALTIJD vriendelijk, ALTIJD geduldig, ALTIJD een praatje….. TOPPER dit!! Ook zoekt hij altijd een product op de band uit voor een opmerking…. erg grappig vaak. Carlo maakt het afrekenen gezellig!”

De redactie van RTV Seaport kan het bovenstaande alleen maar onderschrijven. Ook wij doen vaak boodschappen bij Carlo. Zijn kantoor zit immers onder de onze.