Kunstencentrum en Nova College starten dansopleiding

Kunstencentrum en Nova College starten dansopleiding

De dansafdeling van Kunstencentrum Velsen start in september ‘Ambition’, een dansvooropleiding bij Nova College Dans in Haarlem. De vooropleiding is bedoeld voor vmbo-leerlingen die zich willen voorbereiden op een opleiding tot danser en/of dansdocent.

De eerste voorlichting is op 12 maart van 18.00 – 21.00 uur tijdens het Open huis van Nova College Dans aan de Bijdorplaan 15 in Haarlem. Leerlingen vmbo-t/k/g met voldoende talent en ambitie kunnen zich tijdens hun examenjaar in de vooropleiding oriënteren en voorbereiden op een mbo beroepsopleiding en toekomst in de dans.

De leerlingen bezoeken dansvoorstellingen en doen mee aan dansdemonstraties. De dansvooropleiding vindt plaats op maandag- en donderdagavond in de dansstudio’s van Nova College Dans.