Groter kantoor en meer banen bij Tebodin Velsen-Noord

Groter kantoor en meer banen bij Tebodin Velsen-Noord

Advies- en ingenieursbureau Tebodin heeft in Velsen-Noord een nieuwe verdieping in het kantoorpand op de Grote Hout geopend om ruimte te bieden aan het groeiend aantal medewerkers. Door een toenemende orderportefeuille groeit de vestiging met maar liefst dertig arbeidsplaatsen naar 120 medewerkers.

Wethouder Arjen Verkaik verrichtte de opening van de nieuwe kantoorruimte. Een groot deel van de nieuwe verdieping zal gebruikt worden voor engineering, inkoop en uitvoering van landelijke on-shore olie & gas projecten.

Tebodin was in 2005 de eerste huurder van het vroegere NAM kantoorpand in Velsen-Noord. In de loop van de jaren is deze vestiging gegroeid van 45 medewerkers naar 120 medewerkers. Voor de regio Kennemerland is dit een goede ontwikkeling. Gemeente Velsen is daarnaast een belangrijke opdrachtgever voor Tebodin.

Tebodin werkt vanuit bijna 50 kantoren aan projecten, waarvan 9 kantoren verspreid in Nederland. Het bureau is onderdeel van Bilfinger SE, een internationaal opererende ‘engineering and services’ onderneming.