Voorbedrukte verkiezingsborden in Velsen

Voorbedrukte verkiezingsborden in Velsen
Zo komt het bord er uit te zien.

De traditionele verkiezingsborden met aanplakbiljetten zijn verleden tijd in Velsen. In aanloop naar de aankomende gemeenteraadsverkiezingen zullen ‘voorgedrukte’ borden op hoge palen de oude verkiezingsborden vervangen.

Bij het nieuwe bord hangen alle affiches op volgorde van de kieslijst naast elkaar. Het zal dus niet meer voorkomen dat een partij over een andere partij heen plakt.

De borden zullen geplaatst worden tussen 18 en 24 februari in Velsen-Noord (Stratingplantsoen), Velsen-Zuid (Plantsoen tussen Rijksweg en Meervlietstraat), IJmuiden (Rotonde Stadspark), Driehuis (Viaduct zuid-westzijde Hagelingerweg), Santpoort-Zuid (Nabij station) en Velserbroek (Velserbroekse Dreef, nabij stoplichten).

Meer verkiezingsnieuws? Lees het hier!

Zo komt het bord er uit te zien.
Zo komt het bord er uit te zien.