13-jarige IJmuidense nummer 1 in landelijke verzoekparade

13-jarige IJmuidense nummer 1 in landelijke verzoekparade

De IJmuidense zangeres Roxanne Maks staat op nummer één in de verzoekparade van TV Oranje. Binnen één dag haalde de 13-jarige zangeres genoeg stemmen om grote en bekende artiesten achter zich te laten.

“Gelijk op 1 is natuurlijk harstikke leuk, ben ook erg trots,” vertelt Roxanne aan RTV Seaport. “Door op Twitter en op Facebook bekend te maken dat de mensen op mij konden stemmen, ging dat sneller dan ik had verwacht.”

Roxanne timmert flink aan de weg. Haar eerste cd is al uit en ze treedt al op met bekende artiesten als Corry Konings. “Twee weken geleden nog met Corry Konings opgetreden, met wie we misschien in de toekomst nog iets leuks mee gaan doen,” vertelt ze. Waar haar dromen liggen? “Eigenlijk heb ik daar nooit echt over nagedacht, ik wil gewoon lekker zingen, en als mensen me leuk vinden, dan is dat voor mij al heel erg leuk. Maar mijn droom is om later echt professioneel zangeres te worden, maar omdat ik weet dat dit best moeilijk is, wil ik ook leren voor verpleegster. De zingende verpleegster dus.”

Wie Roxanne in het echt wil bewonderen, moet op 23 februari naar Hotel de Beurs in Hoofddorp of op 23 maart naar Middeloo in Noord-Brabant.

Via haar site, www.roxannemaks.nl, is nog meer informatie over haar te vinden. Stemmen op haar single ‘Ga Met Me Mee’ kan hier.

Bekijk hier een van Roxanne’s videoclips: