‘Verjongd’ LGV print eerste manifest

‘Verjongd’ LGV print eerste manifest

CampagneLGV

De LGV heeft gisterochtend bij Folkerts aan de Kennemerlaan het eerste exemplaar van hun verkiezingsmanifest met knallende champagnekurken uit de printer gehaald. Daarmee start ook voor de LGV officieel de campagne richting de gemeenteraadsverkiezingen in maart.

Opvallend was dat tijdens de onthulling extra stil werd gestaan bij het afscheid van Gerard Vosse. De oprichter van de partij (voorheen Lijst Gerard Vosse) vertrekt na de verkiezingen als actief politicus om plaats te maken voor een nieuwe generatie. Zijn opvolger Leo Kwant nam het manifest aan van Jeffrey Folkerts.

“Het vers gepresenteerde verkiezingsmanifest geeft LGV aan welke uitgangspunten de kiezer zouden kunnen overhalen LGV te gaan stemmen,” valt te lezen in het persbericht. “Het gericht zijn op de plaatselijke situatie, zelfs tot op wijkniveau. Het met gezond verstand te begrijpen houden van politieke voorstellen en beslissingen. Zeggen wat je gaat doen en ook doen wat je hebt gezegd, moet het vertrouwen van de kiezer in de politiek gaan vergroten.”

De volledige tekst van het manifest is te lezen op de website van de LGV, waar ook een verkorte weergave in punten is te downloaden.

Meer verkiezingsnieuws? Lees het hier!