PvdA trapt verkiezingscampagne af

PvdA trapt verkiezingscampagne af
PvdA-voorzitter Aris Blok reikt verkiezingsprogramma over aan wethouder Ronald Vennik
PvdA-voorzitter Aris Blok reikt verkiezingsprogramma over aan wethouder Ronald Vennik
PvdA-voorzitter Aris Blok reikt verkiezingsprogramma over aan wethouder Ronald Vennik

In navolging van diverse andere partijen is nu ook de Partij van de Arbeid Velsen begonnen met de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Ook werd het verkiezingsprogramma door afdelingsvoorzitter Aris Blok gepresenteerd.

De aftrap was tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie in de theeschenkerij in Velserbeek. PvdA-coryfee en oud-tweedekamerlid Ruud Vreeman sprak onder andere over de IJmondgemeente en noemde bestuurlijke samenwerking met het oog op de taakverzwaring voor gemeenten ‘nu eenmaal een noodzaak’. Ook sprak wethouder Ronald Vennik over IJmondiale samenwerking.

De campagne van de PvdA zal de komende weken online nader vorm door het voorstellen van de kandidaten-raadsleden. Via de website www.pvdavelsen.nl kunnen potentiële kiezers de partij in de gaten houden.