Getuigen gezocht voor straatroof Santpoort-Noord

Getuigen gezocht voor straatroof Santpoort-Noord

De politie is op zoek naar getuigen van poging tot straatroof aan de Vlietweg in Santpoort-Noord. De straatroof vond zondagavond rond 22.15 uur plaats.

Een 33-jarige man uit Velserbroek fietste op de Vlietweg in Santpoort-Noord toen hij twee onbekende mannen naar de kruising zag lopen. Op het moment dat hij langs de mannen fietste pakte een van de twee hem vast waardoor hij op de grond viel. De mannen bedreigden het slachtoffer, maar deze gaf niets waarna de mannen er hardlopend vandoor gingen in de richting van de voetbalvelden. De daders hadden hun gezicht bedekt waardoor er geen goed signalement is.

Getuigen worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief). Anoniem melden kan ook via 0800-7000.