Eerste 3FM Serious Request-actie al van start

Eerste 3FM Serious Request-actie al van start
Penningmeester Leen Jonker en activiteiten voorzitster Simone Klooster
Penningmeester Leen Jonker en activiteiten voorzitster Simone Klooster
Foto: RTV Seaport | Sjoerd Dekker
Penningmeester Leen Jonker en activiteiten voorzitster Simone Klooster. 


Het thema van Serious Request 2014 is nog niet eens bekend, maar toch is de eerste actie in de gemeente Velsen al een feit. Watervrienden IJmuiden geeft gisteravond, tijdens de nieuwjaarsborrel, het startschot van hun acties die het hele jaar door gaan.

“Normaal gesproken is de nieuwjaarsborrel kosteloos voor onze leden. Omdat we vanavond onze inzamelingsactie starten, vragen we aan ieder lid een vrijwillige bijdrage,” vertelt penningmeester Leen Jonker. “Dit jaar staat het Glazen Huis van 3FM Haarlem. Wij als vereniging willen graag aan het einde van het jaar een mooi bedrag overhandigen.” Uit naam van de vereniging werd er alvast ook een bijdrage gedaan van €100,-.

Er staan dit jaar diverse activiteiten op het programma zoals een paasactiviteit, beachevent en een zwemwedstrijd. De activiteiten zijn bedoeld voor de jongeren en de oudere leden van de club. Tijdens alle activiteiten zal er geld opgehaald worden voor Serious Request 2014.

RTV Seaport volgt graag alle Serious Request 2014 acties in de gemeente Velsen! Stuur je/jullie actie op naar nieuws@rtvseaport.nl en wie weet maken we een leuk item over jullie.

Voorzitter Gerard Brussaard kondigt de actie aan alle aanwezige leden aan
Foto: RTV Seaport | Sjoerd Dekker
Voorzitter Gerard Brussaard kondigt de
actie aan alle aanwezige leden aan. 

copyright www.rtvseaport.nl | Sjoerd Dekker
Foto: RTV Seaport | Sjoerd Dekker
De donatie van de vereniging in de pot.