Open huis jarige Stadsschouwburg Velsen

Open huis jarige Stadsschouwburg Velsen

Op zondag 12 januari organiseert de Stadsschouwburg Velsen een open dag. Extra bijzonder is dat de schouwburg dit jaar 75 jaar bestaat.

In het seizoen 2014-2015 gaat de Stadsschouwburg Velsen dit jubileum groots vieren met een serie bijzondere jubileumvoorstellingen en een eigen jubileumproductie ‘Het Meisje van Velsen’. Op zondag 12 januari is het startschot van onze jubileumviering met een ‘theatraal’ Open Huis. Van 13.00 tot 17.00 uur staat de voordeur open en bent u van harte welkom een kijkje te nemen in het jarige gebouw.

“Ga mee met een van de vele theatrale rondleidingen, geniet van een indrukwekkende demonstratie van de trekkenwand of kom luisteren naar DJ Blue Flamingo. Wij sluiten de dag af met een uurtje meezing-theaterpret,” valt te lezen in het persbericht.

Klik hier voor het volledige programma.