Luister terug: Julie Huard te gast bij RTV Seaport

Luister terug: Julie Huard te gast bij RTV Seaport
Foto: Cenydd Renaud

Nu terug te luisteren: RTV Seaport special met zangeres Julie Huard (met exclusieve première van haar nieuwe single ‘Let’s go Paris’)

Afgelopen donderdag 4 juli was zangeres Julie Huard te gast bij RTV Seaport. Mark Metselaar sprak met haar over haar leven en muzikale carrière, waarbij DJ Richard van Dorp veel van haar muziek, haar chansons, liet horen. RTV Seaport kreeg de exclusieve première van haar nieuwste single ‘Let’s go Paris’ die vrijdag 5 juli officieel uitkwam.

Julie Huard is inmiddels een bekend gezicht in Nederland. Door haar optredens in o.a. de Avondetappe, Tijd voor Max, De Slimste Mens en SPLNTR heeft zij haar muziek meerdere malen voor een miljoenenpubliek gespeeld. Dit doet ze samen met haar swingende zeskoppige band. Haar repertoire bestaat uit dansbare Latin-muziek, swingende retro-pop en afgewisseld met een zwoele sound.

Karakteriserend zijn haar charismatische en elegante podiumprésence en haar vermogen te verbinden met haar publiek. Daarmee heeft Julie al vele harten veroverd. Dit doet ze in haar familietaal Frans, maar ook in het Engels met af en toe een uitstapje naar een Spaanse verrassing. Niet alleen won zij in 2019 de prestigieuze Liesbeth List prijs, maar sloot ook 2021 af met de Europese Artist of the Year Award.

Op zaterdag 14 september tovert showdiva Julie Huard met haar band en de Theatershow ‘Let’s Go Paris’, het Kennemer theater in Beverwijk om tot een Parijse nachtclub.

De special met Julie Huard is hieronder terug te luisteren.