Zomerpret Velsen: plezier voor de jeugd

Zomerpret Velsen: plezier voor de jeugd
© RTV Seaport / Ton van Steijn

Van zondag 21 juli tot en met vrijdag 30 augustus 2024 vindt Zomerpret Velsen plaats in en rondom gemeente Velsen. Er zijn weer veel gratis activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

Programma bij Welzijn Velsen

Zomerpret wordt gecoördineerd door Welzijn Velsen. Dit jaar hebben ze in samenwerking met zo’n 20 verschillende organisaties een fantastisch programma samengesteld. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen deelnemen aan diverse sport- en spelactiviteiten en aan uiteenlopende workshops zoals: cowboys, vos en haas in de schouwburg en een stormbaan.

Plezier voor Iedereen

De Gemeente Velsen vindt het belangrijk dat kinderen in Velsen tijdens de zomervakantie actief en bewegend blijven. Ook kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking worden niet vergeten. Zo kunnen alle kinderen samen met leeftijdgenootjes plezier maken.

Aanmelden? klik dan Hier.

Seaport was er bij en heeft de volgende video gemaakt: