Pieter Vermeulen Museum zoekt enthousiaste vrijwilligers

Pieter Vermeulen Museum zoekt enthousiaste vrijwilligers
© Aangeleverd

Het Pieter Vermeulen Museum in Driehuis is op zoek naar vrijwilligers. Het museum is sinds kort ook op vrijdag geopend en er zijn grootse plannen op de nieuwe locatie in IJmuiden. En daar zijn extra handjes bij nodig.

Zelf je inzet bepalen en inplannen
Jaarlijks leren duizenden kinderen uit de regio in dit museum over de prachtige natuur. Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers. Directeur Arjen Verkaik benadrukt het belang van vrijwilligers: “Het is heel simpel: ons museum kan niet zonder vrijwilligers. Alle hulp is welkom, of je nu een halve dag per maand of een dag per week te besteden hebt. En bij ons museum kun je zelf bepalen hoeveel en wanneer je werkt.”

Verschillende functies beschikbaar
Het Pieter Vermeulen Museum heeft verschillende afwisselende taken. Zo zoekt het museum vrijwilligers die de balie willen bemannen, scholen en andere bezoekers willen ontvangen, maar ook vertegenwoordigers van het museum op evenementen. Lijkt het je leuk om hét natuurmuseum van Kennemerland te ondersteunen? Neem dan contact op via e-mail: info@pieter-vermeulen-museum.nl of bel naar 0255-536726. Meer informatie vind je op pietervermeulenmuseum.nl/vrijwilligers.