Kennismaken met nieuwe wethouder Gideon Nijemanting

Kennismaken met nieuwe wethouder Gideon Nijemanting

Tijdens de live uitzending van het radioprogramma Helden van Velsen was kersverse Velsense wethouder Gideon Nijemanting te gast in de studio van RTV Seaport. Twee weken geleden volgde hij wethouder Marianne Steijn op, die om privéredenen haar functie neerlegde.

Voorlopig neemt Nijemanting de portefeuilles van Steijn over zoals Welzijn, Openbare Ruimte, Jeugdzorg en Armoedebestrijding. Maar wie is de nieuwe wethouder als persoon? Al sinds 2020 was hij actief als raadslid. Hij is geboren in Tilburg en woont nu al een aantal jaar in Driehuis. Hij werkte hiervoor bij de Rabobank. Tijdens de uitzending vertelde Nijemanting vooral wat hem bezighoudt, zijn hobby’s en van welke muziek hij houdt.