Laatste applaus voor Stadsschouwburg en Filmtheater Velsen

Laatste applaus voor Stadsschouwburg en Filmtheater Velsen
"Het Meisje van Velsen" jubileumproductie 75-jarig jubileum van de Stadsschouwburg Velsen. Foto: Ron Pichel

Ter ere van de verbouwing van Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen wordt op zaterdag 27 juli een unieke reünie georganiseerd. Dit is de laatste avond voor de sluiting. Het moet een groot feest worden voor iedereen, met speciale aandacht voor lokale makers. Talentvolle Velsenaren, zowel uit het verleden als het heden, die ooit op dit toneel schitterden, worden deze avond in het zonnetje gezet.

De bonte avond omvat korte optredens in de theaterzaal, DJ’s in de foyer en volop gelegenheid om elkaar terug te zien en bij te praten. Ook wordt er op de avond teruggeblikt op unieke producties. Zo zal regisseur/schrijver Daniël Cohen, bekend van huisgemaakte gelegenheidsproducties zoals “Guys & Dolls” (1990!) en “Het Meisje van Velsen” (2014), aanwezig zijn voor een terugblik. Ook de producties “Romeo & Juliette” en “Midzomernachtsdroom” onder leiding van Aad Spee komen aan bod.

Ben jij een oud-castlid van “Guys & Dolls,” “Het Meisje van Velsen,” “Romeo & Juliette” of “Midzomernachtsdroom”? Meld je aan voor deze bijzondere reünie via info@stadsschouwburgvelsen.nl. Laten we samen herinneringen ophalen en het theater nog één keer laten schitteren! 🎭✨