Gratis tuinschetsen en advies op Boer & Markt Sanpoort

Wilt u ook aan de slag met een groenere tuin, maar weet u niet waar u moet beginnen? Op zondag 9 juni organiseert gemeente Velsen de vierde tuinschetsdag buiten op de Boer & Markt in Santpoort. Er zijn daar een aantal plekken beschikbaar voor een schetssessie. Ook is er een tuinschetser aanwezig die u gratis advies op maat geeft.

Gratis tuinschets
Lokale tuinontwerpers helpen u graag om uw ideeën vorm te geven, van ontwerp tot een aanzet voor de beplantingskeuze. Gedurende 45-60 minuten verkent de tuinontwerper al schetsend met u de mogelijkheden voor uw tuin. U gaat naar huis met de schetstekening en een hoop frisse inspiratie! U kunt zich aanmelden voor een gratis schetssessie via duurzaam@velsen.nl. Wees er snel bij. Bij (te) veel aanmeldingen, plaatsen wij u op een wachtlijst voor een volgende schetsdag.

Gratis tuinadvies
Geen schets nodig, maar wel vragen over welke boom of planten goed passen in uw tuin? Of hoe u een deel van uw tuin natuurvriendelijk kunt inrichten? Of misschien heeft u tips nodig hoe u wateroverlast in uw tuin kunt voorkomen? Op de Boer & Markt staan twee lokale tuinontwerpers klaar om u advies te geven. Neem eventueel ook foto’s, informatie en afmetingen van uw tuin mee. Samen gaan we voor een duurzaam Velsen! Aanmelden voor tuinadvies is niet nodig.

Boer & Markt vindt plaats op zondag 9 juni 2024 van 10.00 tot 18.00 uur op het terrein aan de Burgemeester Enschedelaan 59 te Santpoort en is bereikbaar vanaf de hoek Kerkweg-Middenduinerweg – Vluchthovenstraat.