Stilte wandelingen weer terug in Santpoort

Stilte wandelingen weer terug in Santpoort

Natuur, rust en uitzicht. Je vindt het bij deze stilte wandeling die ieder jaar wordt georganiseerd in Santpoort vanaf de Duin en Kruidberg.

Door corona stonden de wandelingen een paar jaar stil, maar het werd vorig jaar weer opgepakt. Dit was zo’n succes dat het dit jaar weer terug is. Zaterdagochtend 4 mei start om half tien de wandeling bij de ingang van Duin en Kruidberg.

Het is een rustgevende wandeling door de duinen van driekwartier waarbij er in stilte gelopen wordt. Dus trek de wandelschoenen maar aan! Halverwege is er een stop om een algemeen meditatief verhaal of gedicht te luisteren. Hier kunt u dan over nadenken op de terugweg door de prachtige duinen.

Kunt u zaterdag 4 mei niet? Niet getreurd, om de twee weken is er elke zaterdag een wandeling.

Wilt u meedoen? Stuur een mailtje naar margreet.chris1969@gmail.com. Er is geen maximum, dus u ben van harte welkom!